Начало Бокс Мейуедър: Ако бях тренирал за Конър, нямаше да има втори мач
0

Мейуедър: Ако бях тренирал за Конър, нямаше да има втори мач

Мейуедър: Ако бях тренирал за Конър, нямаше да има втори мач
0

Боксовата легенда Флойд Мейуедър младши направи любопитен коментар, с който намекна за втори двубой между него и ММА звездата Конър Макгрегър.

В първата им среща двамата се биха по боксовите правила през 2017 г. в Лас Вегас, като „Парите“ спечели. Сега Мейуедър обясни, че изобщо не е подходил сериозно към подготовката си за този мач, тъй като, ако наистина се е готвил за сериозен мач, е нямало да се стигне до реванш.

„Разбирате ли, не тренирах много сериозно за Макгрегър. Даже – изобщо. Правих само лицеви опори и коремни преси. Това е. Боксирах се 1-2 пъти, ударих чувала няколко пъти. Лагерът беше на различни места. За няколко дни във Вегас, а по цяла седмица не влизах в залата. Бях сериозен, но исках да се позабавлявам в този мач. И да забавлявам хората. Просто да водя мача със своя стил. Беше хубаво шоу позабавлявах се и на хората им хареса. Трябва да забавляваш хората, и аз това направих. Ако исках да изляза и да го пречукам още в началото – можех да го направя. Но нали разбирате, че ако го бях направил, нямаше да има втора част. Можете да се върнете и да изгледате филма за подготовката. Няма да ме видите да тренирам. Правех разни малки неща, но по 3-4 дни не стъпвах в залата, след това тренирах 3-4 дни. Бях във форма, но… не както за мача с Артуро Гати. Бях в жестока форма за него, и за Диего Коралес. Тогава тичах в планините“, разказа Мейуедър пред REVOLT TV.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.