Начало Бокс Мейуедър: Аз съм лицето на бойните спортове, а не ши*ан дегенерат в клетка
0

Мейуедър: Аз съм лицето на бойните спортове, а не ши*ан дегенерат в клетка

Мейуедър: Аз съм лицето на бойните спортове, а не ши*ан дегенерат в клетка
0

Легендата на бокса Флойд Мейуедър коментира дали би се бил с шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов по правилата на ММА. Американецът доста уверено се обяви за лицето на бойните спортове и каза, че според него в клетка се бият дегенрати.

„Аз съм лицето на бойните спортове! Независимо дали става дума за бокс или ММА. Макгрегър вече знае какво се случва, когато се срещне с мен, а Хабиб просто говори. Той иска да се бие на ринга – ще се погрижа и за него. Ако този мач се проведе – добре. Ако не се проведе – все още имам чудесен живот. Във всеки случай, всичко ще стане както аз реша!“, уверено каза Мейуедър.

„Няма да се бия на ММА ринга. Ако го направя, това ще бъде само според състезателните правила на бокса. Това е моят път и всичко ще бъде според моите условия. Просто работих твърде усилено, за да стигна до позицията, в която мога да определявам правилата.

Аз не съм ши*ан дегенерат за да се бия според правилата на ММА. Няма да вляза в ничия клетка, за да направя това, което искат. В началото на кариерата си бих могъл да го направя, но Флойд Майуедър е боксьор. И ако някой иска да се бие с мен – добре дошъл на ринга“, допълни американецът.

Минавам четиридесетте и вече не съм млад. Ще продължа да провеждам демонстративни мачове, но аз ще избирам съперниците си. Всичко е много просто“, завърши Мейуедър.