Начало Бокс Нурмагомедов кани Мейуедър в Москва. Чака 100 хиляди на „Лужники“

Нурмагомедов кани Мейуедър в Москва. Чака 100 хиляди на „Лужники“

Нурмагомедов кани Мейуедър в Москва. Чака 100 хиляди на „Лужники“
0

Все по-сериозна става възможността да видим битка между Хабиб Нурмагомедов и боксовата легенда – Флойд Мейуедър. Двамата са непобедени шампиони и подобен сблъсък би приковал окото на всеки любител на бойните спортове.

„Състоя се среща с генералния секретар на Федерацията по бокс на Русия Умар Кремльов. Обсъдихме боя с Мейуедър. Искаме тази битка да се проведе в Москва на легендарния стадион “Лужники”. Уверени сме, че ще съберем 100 000 зрители, а също така ще направим световен рекорд по продажби на платени гледания (PPV).

А най-важното е, че в моя ъгъл ще бъде баща ми – в Москва виза не му трябва. И така, въпрос, към моите фенове: Вярвате ли в мен? Или също считате, че той ще ме победи на бокс“, обърна се към почитателите си Орела.

Мейуедър записа победа №50 на ринга през август срещу Конър Макгрегър. Мачът им заработи над 400 милиона долара. Самият Хабиб, който е с 27 успеха в смесените бойни изкуства и наскоро защити пояса си срещу ирландеца, призова Мейуедър да приеме подобен сблъсък на ринга.

Някои букмейкърски къщи вече започнаха да приемат залози за срещата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.