Начало ММА Джейсън Милър пред влизане в затвора
0

Джейсън Милър пред влизане в затвора

Джейсън Милър пред влизане в затвора
0

Бившият боец на UFC е арестуван в петък и е обвинен в престъпление, което може да наруши пробацията му.

„Mayhem“ Милър е арестуван и обвинен във вандализъм и в момента е в ареста в Ориндж Каунти, Калифорния без право на гаранция. 37-годишният боец е пледирал невинен във вторник, когато е бил призован в съда, а на 31-ви Октомври, трябва да се яви отново в съда за преразглеждане на правото за гаранция.

Милър е обвинен във влизане в чужда собственост и унищожаване на имущество. Боецът е нахлул в дома на жена и е счупил мраморна маса, образувал е дупки в стената от удари с ръце и е счупил входната и гаражната врата на имота.

„Mayem“ се призна за виновен по друг случай през ноември, 2017 г.

Милър прие споразумение за три години пробация и четири години условна присъда, след като се призна за виновен по обвиненията за нанасяне на средни телесни повреди на бившата си приятелка. Боецът се е признавал в миналото за виновен и по други обвинения – за вандализъм, нападение с оръжие, съпротивляване при арест и побой.

Бившият боец на UFC и Strikeforce за последно се състезава в италианската ММА верига, Ventor, през 2016г. В пика на кариерата си, Джейсън Милър бе един от най-добрите бойци в средна категория. Боецът има победи над имена като Роби Лоуър, Тим Кенеди и Казуши Сакураба.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".