Начало ММА Най-опасната жена в UFC иска титлата на Намаюнас
0

Най-опасната жена в UFC иска титлата на Намаюнас

Най-опасната жена в UFC иска титлата на Намаюнас
0

Бразилката Джесика Андраде, която бе определена от много хора за най-опасната жена в UFC след нокаута срещу Каролина Ковалкиевич, се прицели в титлата на Роуз Намаюнас, което държи пояса в категория до 52 килограма.

„Исках да направя силно изявление в мача ми с Каролина. Знаех, че играта в стойка ще е важна и заради това имах частни уроци по муай тай всеки ден. Търсих нокаута постоянно. Той дойде дори по-рано отколкото очаквах, но в крайна сметка трудът ми се отплати. Забелязах, че успях да я уцеля тежко рано в първи рунд и след това просто търсих перфектния удар в точния момент и успях да изпълня задачата“, коментира Андраде.

„Роуз е много разнообразна, но и аз мога да бъда. Когато стане напечено, аз знам, че моята техника е по-добра от нейната. Понякога просто трябва да стиснеш зъби и да нанасяш удари, а никой друг не го прави по-добре от мен. Видяхте какво се случва когато имам пълен, тримесечен лагер. Ако мога да се бия с Роуз през декември, ще видите нов шампион в дивизията”, добави 26-годишната бразилка.