Мейуедър без отговор за Пакиао (ВИДЕО) | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Мейуедър без отговор за Пакиао (ВИДЕО)

Мейуедър без отговор за Пакиао (ВИДЕО)

Мейуедър без отговор за Пакиао (ВИДЕО)
0

Интересна случка се разигра вчера в „MGM Grand“ в Лас Вегас след категоричната победа на Мани Пакиао (61-7-2) срещу Ейдриън Броунър.

Както се и очакваше, 40-годишният филипинец направи успешна първа защита на световната си титла на WBA в полусредна категория.

Очакваше се обаче и нещо друго – след края на двубоя Флойд Мейуедър, който изгледа срещата на живо, да се качи на ринга при стария си познайник и двамата официално да обявят реванша помежду им.

Но нещата не се получиха точно така – докато шампиона даваше интервю на ринга, седящият отсрани американец реши да остане на мястото си. Запитан дали би искал още един мач с Мейуедър, Пакиао отговори, че „ако Флойд реши да се върне, аз съм готов“.

Джим Грей от SHOWTIME зададе въпроса и помоли 41-годишния американец да кимне с глава за ДА или НЕ, но Мейуедър реши просто да се усмихва.

На официалната пресконференция след мача, Пакиао каза следното:

„Посланието ми към Флойд е много просто – все още съм активен, ако той реши да се завърне. Тук съм. Трябва да говоря с моя промоутър Ал Хеймън и да видим какво следва, но ако той реши, че иска да направим мач да го съобщи и да ме предизвика.

Чакам следващия“, бяха част от думите на бившия шампион в 8 различни категории.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.