Начало Бокс Флойд избухна: Видеото е старо, стига с този реванш

Флойд избухна: Видеото е старо, стига с този реванш

Флойд избухна: Видеото е старо, стига с този реванш
0

Флойд Мейуедър и Мани Пакиао няма да се бият, а появилите се информации се оказаха фалшиви новини. Клипът, който циркулира в онлайн пространството е измама, потвърди американецът.

„Видеото, което всички гледахте е фалшиво, защото аз бях в Саудитска Арабия преди много време“, заяви легендата.

„Тогава говорихме да се бия там, но не с Пакиао. Явно държаха да кажа името, за да сглобят фалшификата. Дори не говорихме за бокс през повечето време, а за различни спортни събития в тази страна“, цитира изданието fighthype.com.

След това коментира темата за реванша, която всички започнаха да дискутират отново:

„Чувствам се перфектно, след като се пенсионирах. Битката мина, ръката ми беше високо вдигната. Било му контузено рамото, защо не го каза преди мача. Извинение след извинение. Аз съм истински шампион, знаете го. Приемам всеки резултат като мъж. Но между мен и Мани Пакиао няма да има реванш никога“, добави Флойд Мейуедър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.