Начало Бокс Боксьорка от националния отбор учуди с въпрос на пресконференция

Боксьорка от националния отбор учуди с въпрос на пресконференция

Боксьорка от националния отбор учуди с въпрос на пресконференция
0

Младата боксьорка от националния ни отбор – Еми-Мари Тодорова, учуди шефовете си във федерацията, старши треньора на тима и съотборничките си с неочаквана претенция относно своя баща.

Еми-Мари попита публично на пресконференция в „Пресклуб България“ защо мъжът, който същевременно е и неин личен треньор, няма да замине с нея за Европейското първенство. Шампионатът в Испания започва в края на тази седмица.

Изпълнителният директор Светослав Сапунджиев бе видимо изненадан от претенцията на националката, а старши треньорът Фикрет Ереджебов отвърна, че няма нищо против бащата на Еми-Мари, но си има екип, с който работи.

Лидерката на отбора Станимира Петрова се намеси и обясни на по-младата боксьорка, че на големи първенства има ограничаващи квоти за бройката на специалистите и не може всеки да пътува с когото пожелае.

Многократната медалистка Петрова добави, че е имала нуждата от Петър Лесов на Европейските игри, но правилото за един старши треньор важи за всички.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.