Начало Видео Поглед в миналото: Добрите стари правила на карате киокушин

Поглед в миналото: Добрите стари правила на карате киокушин

Поглед в миналото: Добрите стари правила на карате киокушин
0

Първоначалните правила на карате киокушин са в сила до 1985 година. Спортът се практикува от стотици хиляди души по цял свят и е от най-традиционните дисциплини.

Възпитал редица изкусни майстори на бойните изкуства.

В последно време дебатът дали те не са по-атрактивни става актуален. Ето какво представляват те на уникално видео – демонстрация на легендарния Андреас Хуг:

Един от най-популярните каратисти за всички времена. Победил именити противници, някои от тях дори с 25 килограма по-тежки от него. Единственият състезател по К1, който е бил наречен „почетен самурай“ на К1 от основателя на спорта Казуйоши Иший.

На практика видяхме правилата наскоро – по време на SENSHI Cup.

През месец юли в Камчия се изигра турнир с правилата на новата Професионална лига на KWU. Те се връщат към миналото, а страхотните битки доказаха, че идеята е много добра.

Хората харесват този стил.

Би било хубаво, ако се върнат масово добрите стари правила на карате киокушин.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.