Начало Видео Последен лагер за националите по киокушин преди европейското (ВИДЕО)

Последен лагер за националите по киокушин преди европейското (ВИДЕО)

Последен лагер за националите по киокушин преди европейското (ВИДЕО)
0

Националният отбор на България по карате киокушин стартира заключителната част от подготовката си за второто Европейско първенство за мъже, жени и ветерани, което ще се проведе във Варна от 7-ми до 9-ти декември. Паралелно с него Двореца на културата и спорта ще е домакин и на още едно голямо мащабно международно събитие, а именно 6-то Открито световно първенство по бойното изкуство за юноши и девойки. И за двете надпревари от Българската карате киокушин федерация осигуряват безплатен вход за зрителите.

Очаква се над 1000 участници от повече от 24 държави да пристигнат в морската столица за оспорваните срещи. През първия ден – на 7-ми декември, юношите и девойките ще се състезават за световнитемедали. Боевете започват в 9 ч. сутринта, като финалистите ще станат ясни на следващия ден.

Специална програма и внушителни представления очакват публиката на 8-ми декември, когато освен финалите и награждаването на новите световни шампиони по карате киокушин, ще се открие и  Европейско първенство  за мъже, жени и ветерани. Официалната програма по откриването ще започне в 16.30 часа. А стартът на състезанията през последния ден от мащабния киокушин уикенд – на 9 декември, ще бъде в 10 часа. Битките тогава ще определят и новите световни шампиони по карате киокушин.