Начало Бокс Мейуедър иска дете от стриптизьорка (СНИМКИ)
0

Мейуедър иска дете от стриптизьорка (СНИМКИ)

Мейуедър иска дете от стриптизьорка (СНИМКИ)
0

Легендарният боксьор Флойд Мейуедър отново вярва в любовта, след задълбочаването на връзката си със стриптизьорката от Лас Вегас Анна Монро. Той дори вече е решил, че иска дете от нея, информира „The Sun“.

Двамата излизат от няколко месеца, а на Нова година Мейуедър официално обяви връзката си с нея, след като я представи на семейството и приятелите си.

Приятел на семейството на Мейуедър разкрива пред „The Sun“ как са започнали отношенията между боксьора и стриптизьорката: „Анна е родена в САЩ, но родителите ѝ се преместват в Англия по служебни причини, когато тя е много малка.

След това тя се завръща в САЩ, когато е на 22 години. Анна присъства на интервю в клуба на Флойд и беше отхвърлена, но когато напускаше помещението, двамата се разминаха. На следващия ден той ѝ се обади, за да ѝ каже, че трябва да се върне. Мейуедър я чакаше за вечеря на свещи.“

Така започва връзката между двамата. Мейуедър и Анна често споделят снимки заедно, докато пътуват по света. Флойд я взима навсякъде със себе си – Париж, Абу Даби, Исландия, Гърция, Амстердам и т.н.

Анна Монро вече е представила официално Флойд Мейуедър на своето семейство.

Световният шампион в пет различни категории, не просто иска да има връзка с Монро, а той се стреми да има нещо повече. Флойд Мейуедър иска да направи още една крачка напред и да стане отново баща: „Сега Флойд иска още едно дете. Той просто иска Анна да бъде майката. Те вече са говорили за бебе.“

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.