Начало Бокс Мейуедър определи Пол за по-голяма звезда от боксьорите
0

Мейуедър определи Пол за по-голяма звезда от боксьорите

Мейуедър определи Пол за по-голяма звезда от боксьорите
0

Боксовата легенда Флойд Мейуедър младши за пореден път защити решението си да се изправи срещу звездата от социалните медии Логан Пол.

Според “Парите”, ютюбърът е много по-популярен от всички боксьори на планетата, с изключение, разбира се, на самия него. 

“Кажете ми боксьор, без мен, който е по-известен от Логан Пол. Аз не съм просто боксьор. Аз съм шоумен. Предпочитам да излизам и да забавлявам хората, да се забавлявам и аз. Но, дори и да искам да се забавлявам, това не означава, че искам да се бия 12 рунда. Ще направим 6-рундово шоу и смятам, че ще бъде много интригуващо, на хората много ще им хареса”, каза Мейуедър пред “Сън”.

Второто нещо, от което разбира най-много на света, след бокса – парите и как по-краткият мач ще генерира повече приходи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather)

“Говорим за 35 милиона долара за 12 рунда или 100 милиона долара за 6 рунда, разликата е много, много голяма. Не мога да кажа точно за каква сума говорим. Колко ще изкарам аз или Логан Пол. Но обсъждаме възможните суми, до каква стойност бихме могли да достигнем”.

Двамата трябваше да се изправят един срещу друг през февруари, но Мейуедър отложи срещата за да бъде сигурен, че фенове ще могат да присъстват на шоуто в Лас Вегас.