Начало Бокс Мейуедър разкри шокиращи цифри за мачовете с Конър и Пакман
0

Мейуедър разкри шокиращи цифри за мачовете с Конър и Пакман

Мейуедър разкри шокиращи цифри за мачовете с Конър и Пакман
0

Най-успешният боксьор в историята на професионалния ринг – Флойд Мейуедър разкри шокиращи цифри за участията в последните му мачове. „Богаташчето” обяви, че вече е достигнал 1.2 милиарда долара като приходи, като половината от тях са дошли от само два двубоя! Припомняме, че Флойд се оттегли с 50 поредни победи, макар последната да е отричана от мнозина, тъй като бе срещу звездата на UFC Конър Макгрегър.

Казват, че аз не правя добра услуга за бокса с демонстративните си мачове. В крайна сметка обаче майка ми е милионер, баща ми е милионер и децата ми са милионери. Малкият ми внук (на 5 месеца) е мултимилионер, а още дори не го знае”, констатира Мейуедър.

По думите му той е заработил 300 милиона долара от мача с Мани Пакиао преди 6 години. От битката с Конър през 2017-а пък е изкарал 350 милиона долара. Това означава, че 650 милиона от неговите 1.2 милиарда са плод на въпросните два сблъсъка.

Кажете ми друг боксьор, който е изкарал 650 милиона от два мача? Има ли друг, който да е направил 16 поредни защити на световна титла? Няма друг такъв като мен”, отсече Флойд, който изкара 100 милиона долара за приятелския си мач с Логан Пол през юни.