Начало Бокс Мейуедър се подигра брутално с Пакиао
0

Мейуедър се подигра брутално с Пакиао

Мейуедър се подигра брутално с Пакиао
0

Легендарният боксьор Флойд Мейуедър, който завърши непобеден в 50 двубоя, се заяде с големия си враг Мани Пакиао. Филипинската легенда победи Кийт Търман преди дни и завоюва титлата в полусредна категория.

Мейуедър явно не се радва на успехите на Пакиао и написа два поредни поста за него в социалните мрежи.

„За мен е наистина иронично това, че всеки път, когато името на Пакиао се появи в медиите, веднага се свързва и моето име. Цялата кариера, цялото наследство на този човек е свързано с мен. Крайно време е да спрете да използвате името ми, за да държите кариерата на този човек и да трупате рейтинг. В продължение на години слушах едно и също: „Флойд се страхува от Пакиао. Най-смешното е, че накрая се бихем и аз победих толкова лесно, че всички трябваше да се изядат. Всички така наречени експерти по бокс, критици, завистливци се скриха или започнаха да повтарят как трябва да дам реванш на Мани. Това са пълни глупости. Всички ви е яд, че счупих рекорда на Роки Марчиано. Не понасяте това, че един черен от улицата ви надхитри всички, победи всички и се оттегли. Аз просто вземам умни решения и още по-умни инвестиции. В крайна сметка аз винаги се смея последен“, написа Мейуедър.

След минута последва нов пост, този път насочен директно към Пакиао.

„Нека се придържаме към фактите. Боб Аръм вече не е вашият промоутър, затова когато става дума за съвети и събития аз съм най-добрият. В крайна сметка правя повече пари от теб. Победих те, а след това подписах с теб. Аз бях единствен, който те наблюдаваше в мача, защото си мой служител. Всеки истински бос би направил така. Ти направи 10 милиона за 12-руднов мач, а аз направих 9 милиона за 3 минути в мач с доставчик на пица. Бия те психически, физически и финансово. Не забравяй едно – ти се биеш защото трябва, а аз се бия когато искам“, написа Флойд.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.