Начало Бокс Мейуедър старши заплаши Дейна Уайт
0

Мейуедър старши заплаши Дейна Уайт

Мейуедър старши заплаши Дейна Уайт
0

Флойд Мейуедър старши изглежда никак не щастлив от слуховете, че синът му може да се пробва в смесените бойни изкуства през 2020 г.

Бащата на американския боксьор се закани да срита задника на президента на UFC Дейна Уайт ако му уреди двубой ММА двубой.

„Обикновено си говорим, но скоро не съм го чувал. За мен това е голяма изненада. Ако ще се завръща – по-добре да не е в ММА. Не смятам, че ще приеме такова нещо, защото ще отида и ще сритам задника на Дейна Уайт. Ще го направя, мамка му! Ще го спукам от бой. Макар Флойд да е зрял мъж, аз ще постъпя зряло и ще откажа офертата, със сигурност“, закани се Мейуедър старши пред Fight Hub TV.

Самият Дейна Уайт неведнъж е изразявал скептицизма си относно преминаването на боксьори в ММА, като наскоро го направи отново относно подобен „трансфер“ на Тайсън Фюри.

„Фюри работи здраво цял живот, за да стане един от четиримата най-добри боксьори на планетата. Изкарва добри пари и всичко му се подрежда добре. Защо му е изобщо да идва при нас и да опитва подобно нещо? Не смятам, че това ще свърши добре за него“, каза Уайт.