Начало Бокс Модерната любовна история на Уайлдър и Тели Суифт

Модерната любовна история на Уайлдър и Тели Суифт

Модерната любовна история на Уайлдър и Тели Суифт
0

Да си половинка на световен шампион по бокс носи своите отговорности. Тели Суифт трябва да помести в графика си телевизионни участия, неловки моменти с папараци, срещи с папа Франциск…

По професия медицинска сестра, 33-годишната филипинка за мнозина е уцелила „шестица от тотото“.

В момента е модел и бизнес дама, но не се главозамайва и за секунда.

Двамата се срещат преди четири години на летището в Лос Анджелис.  Погледите им се засичат при чекирането – всичко е като в романтичен филм. От неловкото преместване на главата до проверката секунди по-късно дали другият е още там и ни гледа.

Срещат се отново метри по-късно на проверката. Едва разменят няколко реплики и „гейтовете“ за допускане на самолета ще затварят, раздялата им е неминуема.

Спокойно, живеем в модерни дни. Хлътналата двойка започва да разменя директни съобщения в Instagram.

„Обичам това приложение. Намерихме се и си чатихме. Това се случи две седмици преди семейното ми събиране в Атланта, откъдето е той. Останалото е история“, Суифт споделя пред The Sun след време.

Годеницата на вече бившия носител на пояса на WBC организира благотворителни каузи преди всеки негов мач.

Не може да преживее здравословните проблеми на дъщеричката на Уайлдър Наея (вродена спина бифида на гръбначния стълб), която е от предишен брак.

„Светът има нужда от силни жени. Жени, които умеят сами да поемат тежестта на плещите си и допълват мъжете си в трудностите“, признава Суифт. 

Нейните действия след загубата на Дионтей от Тайсън Фюри в реванша бяха заснети и качени в интернет. Клипът доби голяма популярност и показа на критиците, че Тели стои зад думите си.

Двамата имат дъщеричка на две години. Тели качва редовно нейни снимки в Instagram, където има 370 хиляди последователи. Славата и светският живот не пречат на семейството да прекарва дискретно ежедневието си, като двамата изключително рядко разкриват каквито и да е подробности от личния си живот.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.