Начало Бокс Обмислят да насрочат Фюри – Уайлдър III на Коледа

Обмислят да насрочат Фюри – Уайлдър III на Коледа

Обмислят да насрочат Фюри – Уайлдър III на Коледа
0

Трилогията между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще бележи тежката категория за дълго време. Двамата титани на съвремието ще премерят сили за трети път до края на 2020 година. Очакваше се мачът им да се проведе през есента в САЩ, но заради карантината той най-вероятно ще бъде отложен за зимата.

Организаторите обмислят Фюри и Уайлдър да се бият на Коледа.

Мениджърът Дийн Лонерган сподели, че Боб Аръм го е потърсил:

„Той мисли да направи мача в Австралия. Аз му казах как може да се случи, какви постъпления да очакваме, интересът ще е огромен. Ние сме големи партньори. Казах му, че ако не успеят да уредят въпроса с ограниченията на публика в Лас Вегас и Ню Йорк, могат да заповядат при нас.“

„Ако направим мача в 13:30 часа на 26 декември, при тях ще се излъчи на Коледа вечер и това ще е нещо гигантско“, допълни Лонерган.

Снимка: БГНЕС
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.