Начало Бокс Мохамед Али оставя наследство в размер на 50 млн. долара
0

Мохамед Али оставя наследство в размер на 50 млн. долара

Мохамед Али оставя наследство в размер на 50 млн. долара
0

Легендарният боксьор Мохамед Али, който напусна този свят в събота сутринта на 74-годишна възраст, оставя наследство в размер на 50 милиона долара според списание „Forbes“. Засега все още не е ясно как точно ще бъдат разпределени парите между членовете на семейството му, които трябва да се разберат помежду си.

Мохамед Али е баща на 9 деца, от които 7 дъщери и 2 извънбрачни деца. Той също така е имал 4 жени, както и един брат. Последната му четвърта жена Йоланда Уилямс се омъжва за него през 1986 година, след като преди това в продължение на три години се грижи за него, тъй като той е диагностициран с болестта на Паркинсън.

Най-известната от дъщерите му е Лайла (на 38 години), която като боксьорка върви по стъпките на баща си. Хана Али пък е авторка на много книги за баща си. Именно Хана разкри, че сърцето на баща й е продължило да бие 30 минути, след като останалите му органи са престанали да работят.

Според американските медии последната му съпруга Йоланда Уилямс, която се опитвала да държи повечето от децата му далеч от него, е определена като изпълнителка на завещанието.

 

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.