Начало Бокс Над 1000 изгледаха боксовата вечер на Левски (ВИДЕО)
0

Над 1000 изгледаха боксовата вечер на Левски (ВИДЕО)

Над 1000 изгледаха боксовата вечер на Левски (ВИДЕО)
0

Пред погледа на повече от хиляда фенове на Левски се проведе шестата поредна боксова гала вечер, организирана от Национален клуб на привържениците на Левски с партньорството на БФБ. Сред официалните гости на събитието бяха Стилиян Георгиев, Даниел Илиев , изпълнителния директор на Левски – Красимир Иванов и др. Водещ на програмата беше Ивайло Иванов-Играта.

Левскарите останаха верни на себе си и създадоха атмосфера като на футболен мач, както за феновете така и за бойците, които усетиха този адреналин на ринга. По време на гала вечерта се проведоха общо 20 аматьорски и 2 професионални боксови мача. Срещите бяха в различни категории, като участие взеха 2-ма боксьори от фен клуб Лацио, които бяха специални гости.

С общи песни и скандирания, братските отношения между двете агитки, отново се затвърдиха. Вечерта завърши с женски мач между Борислава Горанова и Лидия Симова. Победата от двубоя грабна Борислава Горанова.

Организаторите определиха събитието като много успешно. Те са уверени, че подобни инициативи ще подпомагат намаляването на агресията по време на спортни събития , и ще привлекат все повече млади хора в спортните зали и стадиони.