Начало Бокс Намериха нова дата за Пол – Фюри
0

Намериха нова дата за Пол – Фюри

Намериха нова дата за Пол – Фюри
0

Джейк Пол срещу Томи Фюри все още е реална опция за „боксовия“ свят. Това стана ясно, след като двамата получиха предложение да се бият в „О2 Арена“ в Лондон. Датата е 27 август, когато на галавечер ще се срещнат други влогъри – KSI и Алекс Уасаби.

Пол и Фюри трябваше да разрешат вербалния си спор в „Медисън Скуеър Гардън“ на 6 август. Британецът обаче не бе допуснат до САЩ заради визови проблеми и битката пропадна. В последствие Джейк го смени с Хасим Рахман-мл., но заради все още неясна причина и този мач отпадна. Официалната версия е по-високо тегло на боксьора, а неофициалната – липса на интерес.

Джейк трябваше да приеме офертата ми и да се бие на моята карта. Все още има време, мачът с Томи Фюри може да се организира. Ще бъде страхотно събитие. Ела да се биеш в разпродадената „О2 Арена“, не се притеснявай за останалото“, призова KSI.

Очаква се Джейк Пол действително да бъде в Лондон и да е част от галавечерта на 27 август. Дали обаче ще приеме това предизвикателство да се бие с Томи Фюри тогава? Това е малко вероятно. По-скоро влогърът ще предизвика победителя от KSI – Уасаби.

KSI twitter.com