Начало Бокс Непобеденият Уардли за сблъсъка с Молина: При нокаут ще направя впечатление

Непобеденият Уардли за сблъсъка с Молина: При нокаут ще направя впечатление

Непобеденият Уардли за сблъсъка с Молина: При нокаут ще направя впечатление
0

Фабио Уардли, който е без поражение в професионалната си боксова кариера, няма търпение да се изправи срещу Ерик Молина.

Той е добър противник за нивото на което се намирам и впечатлението, което се опитвам да създам в битките. Можех да избера лесна битка, но трябва да трупам опит и да ставам по-добър. Единственият начин, по който можете да го направите, е да се биете с добри противници“, разкри английският боксьор, дни след като беше обявен сблъсъка му с двукратния претендент за световна титла в тежка категория – Молина.

Уардли и Молина ще се изправят един срещу друг в подгряващ сблъсък на реванша между Дилиън Уайт и Александър Поветкин. Боксовата гала ще се проведе на 6 март във Великобритания.

Той е близо до боксьорите от световна класа, портиер към най-добрите в дивизията и това искам. Мисля, че победата просто ще накара хората по-сериозно да обсъждат моето име. След последните си две битки започват да ме приемат малко по-сериозно. Ако успея да преодолея някой като Ерик Молина с нокаут, това наистина ще покаже на какво съм способен и ще направи впечатление“, завърши Уардли.

Фабио Уардли има общ баланс от 10 победи от 10 срещи на професионалния боксов ринг. Той е спечелил 9 сблъсъка с нокаут. За последно 26-годишният англичанин се качи на ринга в края на ноември 2020 година, записвайки успех с технически нокаут във втория рунд срещу Ричард Ларти.