Начало Бокс Поветкин: Ще се опитам да повторя зрелищния нокаут над Уайт

Поветкин: Ще се опитам да повторя зрелищния нокаут над Уайт

Поветкин: Ще се опитам да повторя зрелищния нокаут над Уайт
0

Александър Поветкин разкри, че се надява да спечели отново с нокаут втория сблъсък между него и Дилиън Уайт. „Руския Витяз“ ще се изправи в мач реванш срещу „Крадеца на трупове“  като сблъсъкът ще се състои на 21 ноември. Домакин на двубоя отново ще бъде Великобритания.

„Подготвям се по същия начин, както го направих за първата битка с този противник. Отивам в Англия за победа. Нека да видим как ще протече битката, но мисля единствено за победа. Ще се опитам да повторя зрелищния нокаут над Уайт… физически и психически съм готов за това“, заяви уверено Поветкин, цитиран от „boxingscene.com“.

Припомняме, че руснакът разби Уайт в петия рунд в първия сблъсък между тях на ринга, провел се на 22 август в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

„След последната битка не почувствах нищо особено, просто бях доволен. Радвам се, че запазих хладнокръвие и търпение до края“, завърши Поветкин.

Преди няколко дни пък Дилиън Уайт заяви, че ще победи руснака в 9 от 10 срещи.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".