Начало Бокс Нгану категоричен: Фюри е задължителна част от новия договор с UFC

Нгану категоричен: Фюри е задължителна част от новия договор с UFC

Нгану категоричен: Фюри е задължителна част от новия договор с UFC
0

Шампионът на UFC в тежка категория – Франсис Нгану, изгледа на живо доминацията на Тайсън Фюри над Дилиън Уайт.

Камерунецът, който в момента се възстановява от операция на коляното, продължава да бъде твърд в намерението си да се изправи срещу шампион на WBC в хибриден мач.

Двамата дори дадоха общо интервю след края на двубоя в събота вечер и си обещаха да се срещнат в боксов дуел през 2023-та.

Нгану напира за подобен мач от година, но такова събитие трябва да бъде одобрено и от работодателя му в лицето на UFC. А според „Хищника“ единственият начин UFC да продължи да ползва услугите на шампиона си е да му разрешат да участва в боксов сблъсък с Фюри.

„Битката с Тайсън Фюри задължително трябва да е част от преговорите за нов договор“, заяви Нгану по адрес на предстоящите дискусии с шефовете на ММА организацията.

„Това не подлежи на коментар. Ако те се дърпат и не ми позволят, просто няма да има нов договор. Ако подпиша контракт подобен на досегашния ми, то значи съм се прецакал.

„Затова силно се надявам да намерим общ език и да имплементираме мача с Фюри.

„UFC е стабилна и добра организация и аз искам да продължа да бъда част от нея. Мачът ми с Фюри няма да бъде последен. Искам да продължа с мачовете. След Фюри има Джон Джоунс и трилогия със Стипе Миочич“, добави африканецът.