Начало Бокс Фюри и Нгану обявиха дългоочакваната хибридна битка

Фюри и Нгану обявиха дългоочакваната хибридна битка

Фюри и Нгану обявиха дългоочакваната хибридна битка
0

Световният шампион по бокс Тайсън Фюри покани звездата на UFC Франсис Нгану минути след успеха си над Дилиън Уайт с нокаут в шестия рунд.

„Краля на циганите“ и „Хищника“ дадоха интервю за американския броудкастър на бойната галавечер ESPN. Двамата използваха момента да промотират следващата си изява, която ще е хибриден шоу мач със смесени правила между бокса и ММА.

Британецът обяви, че ще се оттегли от големия спорт в британското си интервю, но миг по-късно за американските си фенове той загатна потенциално супер шоу.

„Ще се бия с шампион в тежка категория, той носи пояса на UFC. Намира се в страхотна форма, вижте му мускулите“, сподели Фюри.

„Ще разберем кое е най-лошото к***ле на планетата“, добави Нгану.

„Ще бъде много специален мач, който не е виждан до сега в историята на спорта – много експлозивна среща“, каза още Тайсън.

Франсис сподели малка част от идеята им за правилник:

„Очаквайте хибридна битка с ММА ръкавици на ринг. И двамата ще трябва да излезем от зоната си на комфорт.“

Впоследствие за британски журналисти „Хищника“ допълни: Това ще бъде страхотен сблъсък. През 2023 година в Африка – „Меле в джунглата 2″ – Тайсън Фюри срещу Франсис Нгану.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.