Начало Бокс Тайсън обяви кога ще се бие с Нгану
0

Тайсън обяви кога ще се бие с Нгану

Тайсън обяви кога ще се бие с Нгану
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри обяви кога възнамерява да се изправи срещу властелина в кралската дивизия на UFC Франсис Нгану. Двамата от няколко месеца си разменят покани за битка на ринга, а според британеца, нещата вече отиват към финализиране на сделката.

Ще се бия с Франсис Нгану в Лас Вегас следващата година. Преговорите вече са в напреднала фаза. Мачът ни ще бъде през февруари или най-късно март месец“, коментира пред IFL TV Фюри.

Краля на циганите“ все още очаква подпис от страна на Дилиън Уайт за защитата на пояса си в тежка категория. „Крадеца на трупове“ трябваше да финализира сделката до края на деня, като срокът за това изтича в полунощ на 21 февруари. Двамата имат разногласия по финансовата част, като претендентът иска 40 процента от приходите, докато настоящият контракт цифрата е бетонирана на 20.

Все още чакам този страхливец. Той е точно това, нито по-малко, нито повече. Но докато го чакам, работя и по други неща. Убеден съм, че битката с Нгану ще е най-гледаната в историята на бойните спортове. Ще счупи всички рекорди“, категоричен е Фюри.