Начало ММА Живко Стоименов направи решителна стъпка за кариерата си
0

Живко Стоименов направи решителна стъпка за кариерата си

Живко Стоименов направи решителна стъпка за кариерата си
0

Един от най-добрите ни състезатели в ММА – Живко Стоименов направи нова, решителна стъпка напред за развитието на кариерата си. 25-годишният боец, известен като „Българският Изкормвач“, се похвали с договор, който ще му позволи да развие още по-успешно представянето си в клетката.

Днес Стоименов публикува в социалната мрежа Instagram информация, за контракта, който подписа с реномираната агенция BA International Management. Договорът на боеца ни в полусредна категория е за 6 мача.

Боецът от Топ 15 в полусредна категория Живко Стоименов току подписа договора си с #BArmy. Живко живее в България и вече се е бил в организации като German MMA Championship срещу Мохамед Грабински в Германия. Той има статистика от 13-4. Бъдещето изглежда светло! Но още по-светло е с голям отбор зад гърба му“, представиха Стоименов от BA International Management.

Българският Изкормвач“ се би за последно срещу Мигел Дюран. Стоименов нокаутира съперника в третия рунд във Велинград, като му нанесе втора загуба в 7 двубоя.