Начало ММА Контузия спря Игор Михалишин срещу Живко Стоименов (ВИДЕО)

Контузия спря Игор Михалишин срещу Живко Стоименов (ВИДЕО)

Контузия спря Игор Михалишин срещу Живко Стоименов (ВИДЕО)
0

Контузия в гърба осуети провеждането на бойното шоу между Живко Стоименов и поляка Игор Михалишин. Двамата трябваше да се изправят един срещу друг като част от програмата на музикално-бойното шоу EFM Show 2, което ще се проведе в събота (11-ти септември) от 20:00 ч. в столичната зала „Арена Армеец“.

От щаба на Мипалиш са уведомили Стоименов, че няма да могат да вземат участие секунди преди кантара. Българският боец потвърди пред Boec.BG, както и пред своите фенове в социалните мрежи:

„Приятели, познати и фенове на спорта. За съжаление ще ви разочаровам. Сутринта на предварителния кантар от неговия щаб дойдоха да говорят с нас, че Игор не може да играе поради болки в гърба – получени от свалянето на килограмите и свързани със стара операция на гърба – дали това е така или не няма как да знаем. Приех го доста отрицателно защото положих 3 месеца къртовски труд за този мач и силно исках да изляза от него като победител. Имаше изключителен заряд в него и дори Норберт директора на ЕФМ, каза че това щеше да бъде една от най интересните срещи на събитието. Игор се извини и се разбрахме да направим срещата за евентуално следващо събитие. Това обаче не променя факта за моето разочоравение и разочарованието на всички  хора които искаха да ме видят на това събитие“, написа Стоименов във Facebook.