Начало ММА Александър Цонев: Изчистих някои грешки и нямам търпение

Александър Цонев: Изчистих някои грешки и нямам търпение

Александър Цонев: Изчистих някои грешки и нямам търпение
0

Българският боец Александър Цонев е един от родните участници във второто издание на елитната полска бойна верига EFM Show 2. Музикално-бойният спектакъл ще се проведе на 11-ти септември от 18:15 ч. в столичната зала „Арена Армеец“. Цонев се впуска в правилата на ММА, три рунда по 5 минути, срещу украинеца Иван Слободнюк. Двамата са представители на категория 120 кг. Билети на www.eventim.bg

Как се чувстваш в навечерието на битката?

Чувствам се страхотно! Вече нямам търпение да премерим сили с моя опонент.

Пандемията сериозно повлия на спортния календар, повлия ли това и на теб?

Пандемията сериозно обърка плановете на състезатели и организатори на събития в световен мащаб, не само на местно ниво. Въпреки всичко това, подготовката ми протече, смея да кажа, доста прилично. Наблегнах на слабите ми страни, изчистих някой грешки, за което съм благодарен на хората, които се раздаваха наравно с мен.

Как и с кого протече подготовката ти?

Хубаво се получи, че за предстоящата промоция периодът се съвпадна с подготовката на Никола Дипчиков и Калоян Колев, и направихме доста съвместни тренировки, за което съм благодарен.

Дебют за теб в EFM Show. С какви очаквания подхождаш към веригата и предстоящата гала?

Веригата, в която ще взема участие, е с много добро име и изключително се радвам, че ще съм част от нея. Мисля да им покажа, че и за бъдеще трябва да ме имат предвид, защото случайни бойци в нея не взимат участие и всеки е заслужил мястото си там.

Какво знаеш за съперника?

Въпреки че няма много информация за моя опонент, аз знам , че той ще даде всичко от себе си и ще се раздаде 100 процента, както и аз! Оссс!