Начало ММА Живко Стоименов излиза да отмъщава на поляк на EFM SHOW 2

Живко Стоименов излиза да отмъщава на поляк на EFM SHOW 2

Живко Стоименов излиза да отмъщава на поляк на EFM SHOW 2
0

Живко Стоименов – Игор Михалишин е поредният обявен мач от бойната карта на EFM SHOW 2. Битката между родната надежда и коравия поляк ще се играе по правилата на ММА, в категория до 77 кг.

Галавечерта е на 11 септември в зала „Арена Армеец“, София.

Стоименов е със статистика 12-4-0. Той е много корав боец, който влиза в октагона жаден след загубата си в сблъсъка за пояса на GMC Fight Night, което ще го мотивира допълнително да се завърне подобаващо.

Срещу себе си ще има за съперник Игор Михалишин, който е 8-2-0 при професионалистите. Боецът от полския град Жешов отказа Георги Валентинов в първото издание на EFM SHOW в Лодз.

След това не прие реванш и сега Живко ще се опита да отмъсти за поражението на своя приятел. Стоименов обещава да даде всичко от себе си за честта на България.

Билети могат да бъдат купени от мрежата на www.eventim.bg.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.