Начало ММА Корав ирландец се закани на Влади Кънчев (видео)
0

Корав ирландец се закани на Влади Кънчев (видео)

Корав ирландец се закани на Влади Кънчев (видео)
0

EFM SHOW 2 се очертава да ни държи под напрежение от началото до самия край. Събитието, което ще се проведе на 11 септември в „Арена Армеец”, включва изключително сериозни битки, а една от тях изглежда ще бъде истинско зрелище.

Това е така, след като един от най-атрактивните бойци на България – Владислав Кънчев ще се изправи срещу изключително корав ирландец, който не само е готов за сблъсък в октагона, но вече се закани на нашия шампион.

34-годишният Норман Парк „Stormin” е роден в Бушмилс, Северна Ирландия. Професионален боец по ММА от 2006-а, той се е състезавал за UFC, Absolute Championship Berkut, KSW и BAMMA. Бил е част от Team UK в The Ultimate Fighter: The Smashes в края на 2012 година и спечели турнира в лека категория. Личната статистика на Парк е 28-7-1, като последната му среща завършва със загуба.

От своя страна Влади Кънчев е бивш шампион на престижната сръбска организация „SBC“, шампион по граплинг, вице-републикански шампион по бокс, както и собственик и треньор на клуб „Tiger sport“ в София. Статистиката му е 11-6-2. Владислав не подбира противниците си, играта му е агресивна и се отличава със силни удари.

Тази среща е от най-очакваните и Влади Кънчев е в изключително сериозна подготовка. А „пиперливия“ език на Норман Парк, запали още повече искрата в българския боец!

Елате в залата и нека заедно с Влади да покажем БЪЛГАРСКА МОЩ! Освен Кънчев, в октагона ще влязат още наши звезди, начело с Даниел Илиев, Георги Валентинов и Живко Стоименов.

Boec.bg е медиен партньор на събитието на 11 септември в „Арена Армеец” и ще ви направи съпричастни с всичко по-интересно, което ще се случи преди, на и след него. Билети може да намерите в мрежата на EVENTIM www.eventim.bg.