Начало ММА Петъчни прогнози: Ган ще нокаутира Люис

Петъчни прогнози: Ган ще нокаутира Люис

Петъчни прогнози: Ган ще нокаутира Люис
0

Рубриката ни се завръща с мач за междинната титла на UFC в тежка категория. Кралската дивизия на ММА в момента е водена от звяра Франсис Нгану.

Очакваше се той да направи задължителна защита през август, но неговият екип не успя да се разбере навреме с претендента и Дейна Уайт изненадващо обяви битка за по-незначимия пояс.

До момента такъв в категорията нямаше

Дерик Люис – Сирил Ган

31-годишният Ган, който е бивш съотборник на Нгану, има 9 победи и 0 загуби при професионалистите. Едва ли има друг състезател на това ниво с толкова малко срещи. При последното си влизане в октагона се справи с Александър Волков.

Притежава отлична техника, бързина и сила на удара.

„Черния звяр“ пък се намира в серия от 4 поредни победи. За последно той нокаутира Къртис Блейдс февруари тази година.

Срещата предвещава да е много атрактивна, но и да не продължи дълго време.

Ган е считан за сериозен фаворит според букмейкърите. Техническите му качества са по-добри и би трябвало да спре Люис. Поне на хартия това изглежда като лесна прогноза, но трябва много да внимава за някой единичен удар на Дерек, който би го приспал.

Неведнъж видяхме изненади при тежките в последно време.

Все пак прогнозата е нокаут, технически нокаут или дисквалификация за Ган на 2,10 коефициент.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.