Начало ММА Петъчни прогнози: Твърдо зад Хил и Ярд този уикенд

Петъчни прогнози: Твърдо зад Хил и Ярд този уикенд

Петъчни прогнози: Твърдо зад Хил и Ярд този уикенд
0

Рубриката продължава с пълна силна и този уикенд гоним пълния успех. Новите два сблъсъка са главното събитие на UFC и завръщането на смелчагата Антъни Ярд.

Чудесни са за сингъл или комбинация дуо в колонка.

Мишел Уотърсън – Анджела Хил

Хил е съвсем лек фаворит в тази битка. Който е гледал последните представяния на Аднжела обаче е наясно на какво е способна. Беше ограбена в Джаксънвил през май, когато разпиля Клаудия Гадея в ролята на тотален аутсайдер. Сега съперникът е доста по-приемлив и ставката изглежда доста завишена. Победа за Хил на 1,80.

Антъни Ярд – Дек Спелман

Любимата ни игра на „под рундове“ се завръща ударно в тази битка. От космоса е видимо, че на Ярд са му пратили лесен противник, който да добави победа в статистиката му. Британецът е повече от твърд фаворит в срещата с коефициент 1.03. Няма да има нужда от особено време срещу Спелман и ще реши всичко в някоя от първите четири части. Общо рунда под 4,5 за 1.85.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.