Начало ММА Петъчни прогнози: Триумф за Ветори и Италия

Петъчни прогнози: Триумф за Ветори и Италия

Петъчни прогнози: Триумф за Ветори и Италия
0

UFC не успя да организира чаканта „европейска“ галавечер. Дарън Тил се контузи и така италианецът Марвин Ветори ще се бие с американец – Кевин Холанд.

Представителите на Ливърпул и Тренто трябваше да оглавят поредното издание на UFC Fight Night този уикенд.

Сега разпределението на силите се променя значително и от аутсайдер Ветори се превръща в категоричен фаворит за успеха.

До момента Марвин не се е бил в основно събитие на UFC, но това едва ли ще му попречи да го спечели. Холанд нямаше почти никакво време за подготовка. Това е от огромно значение за ММА бойците на такова ниво и автоматично накланя сериозно везните към европееца.

Букмейкърите не спят и ставката за това е доста ниска – 1,30.

Предлагаме по-интересен вариант – победа за Марвин Ветори с нокаут, технически нокаут, дисквалификация или отказване на коефициент 2,20.

Само преди две седмици Холанд игра 25 минути срещу Дерек Брънсън, а сега срещу него е друг тип боец. Ще му е доста трудно да издържи срещу машината Ветори при такъв интензитет. Нокаут или събмишън – италианецът умее добре и двата завършека.

Набързо ще щрихираме част от останалите по-интересни предложения: Майк Пери – Даниел Родригес 2 за 1,61; Йорган де Кастро – Ярис Дано 1 без пълни рундове за 1,60 и победа на Джо Смит над Максим Власов без пълни рундове за 1,90.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.