Начало ММА Валъри Луреда се завръща в клетката след месец

Валъри Луреда се завръща в клетката след месец

Валъри Луреда се завръща в клетката след месец
0

Популярната състезателка на „Белатор“ в категория „муха“ Валъри Луреда се завръща в клетката на платеното шоу под номер 258.

На бойната галавечер таекуондистката ще премери сили с Хана Гай. Шоуто е на 7 май и ще се проведе в „Мохеган сън арена“, Кънектикът.

Луреда има три победи от три мача в „Белатор“ до момента. Напоследък тя стана по-известна с провокативните си действия извън клетката, а често нейни видеа и разголени снимки лъсват в мрежата.

В същата карта се предвиждат няколко от най-чаканите сблъсъци в организацията.

Основното събитие на галата е Хуан Арчлета – Серджио Петис за пояса в категория „петел“. Антъни Джонсън ще приветства Йоел Ромеро в „Белатор“, а коравият Джеймс Галахър ще се бие с Пачи Микс.

Към момента Валъри Луреда е далеч от профила на останалите големи звезди на организацията.

Въпреки това феновете в САЩ я харесват и тя продължава да увеличава популярността си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.