Начало ММА Петъчни прогнози: Сблъсък между приятели

Петъчни прогнози: Сблъсък между приятели

Петъчни прогнози: Сблъсък между приятели
0

Понякога смесените боеве могат да бъдат жестоки. Идният уикенд двама добри приятели и спаринг партньори ще трябва да влязат в безмилостен спор в клетката. Залогът е голям – титлата на UFC.

Камару Усман – Жилберт Бърнс

Шампионът е тотален доминатор в дивизията и логично е твърд фаворит на букмейкърите. Нигериецът трудно може да бъде спрян в момента. Серията му от поредни победи в UFC е повече от впечатляваща – 12. Всяко начало си има и край обаче, въпросът е дали Дуриньо е човекът, който ще открие слабото място на Камару (ако изобщо има такова).

Кой друг освен спаринг партньорa му би го знаел, сигурно се питате.

Бърнс е отличен боец, но силите му няма да стигнат до нещо повече от загуба с решение. Именно това е топ прогнозата – успех на шампиона след 5 рунда за 2,20.

Двамата са отлични борци и винаги може да се стигне до събмишън, но очакванията са за битка подобна на тази с Хорхе Масвидал. Усман е от най-скучните шампиони в UFC – за него е важно не как е постигната победата, а да задържи пояса.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.