Начало ММА Гледайте НА ЖИВО Даниел Илиев и Георги Валентинов в EFM Show

Гледайте НА ЖИВО Даниел Илиев и Георги Валентинов в EFM Show

Гледайте НА ЖИВО Даниел Илиев и Георги Валентинов в EFM Show
0

Българските бойци Даниел Илиев и Георги Валентинов ще дебютират тази вечер в полската верига EFM Show. Събитието стартира в 19:00 ч. (българско време) и ще може да се проследи от родните фенове на живо.

Как да гледаме бойното шоу на EFM Show

Галата ще се излъчва на сайта: www.efmshow.com. За да гледате битките е нужна регистрация с вашето име и активен email, както и заплащане на сумата от 10.99 лева (24.99 полски злоти). След като се регистрирате, ще получите линк за активация на вашия профил за достъп до онлайн събитието. Процедурата по активация може да отнеме до 1 час, затова го направето по-рано. 

В бойната карта на EFM Show на 9-ти април са заложени 13 битки – 12 по правилата на ММА и 1 кикбокс (К-1) с малки ръкавици.

Георги Валентинов ще излезе в среща № 9 срещу поляка Игор Михалишин (7-2). Двамата ще играят 3 рунда по 5 минути по  правилата на ММА в категория до 77 килограма.

Даниел Илиев ще влезе в октагона в среща № 10 също срещу поляк – Дамян Остеп (2-3-0). Двамата ще играят по кикбокс правила (К-1), но с малки ръкавици, пет рунда по 2 минути в категория до 84 килограма.

В бойната карта на EFM Show на 9-ти април са заложени 13 битки – 12 по правилата на ММА и 1 кикбокс (К-1) с малки ръкавици. Основното събитие е двубой между Михал Пастернак-Вампира и Мачей Розански-Спартанеца в категория до 93 кг в пет рунда по 5 минути.

EFM SHOW се представлява в България от NEW GEN MANAGEMENT, които са и мениджърската компания на Георги Валентинов. Boec.BG e официален медиен партньор на веригата.