Начало ММА Даниел Илиев и Георги Валентинов започват партньорство с поляци

Даниел Илиев и Георги Валентинов започват партньорство с поляци

Даниел Илиев и Георги Валентинов започват партньорство с поляци
0

Двама от най-популярните български бойци Даниел Илиев и Георги Валентинов стягат голямо спортно събитие през месец май в София. Този път не става дума за тяхната верига Grand Fight Arena (GFA), а за ново партньорство с полската ММА промоция European Fight Masters (EFM).

Екип на ситуираната в Катовице организация специално пристигна в столицата ни, за да проведе финалните разговори за сътрудничеството. В основата на преговорите стои мениджърът на Георги Валентинов – Никола Атанасов и неговата агенция „New Gen Management“.

Първи официален оглед на залата от екипа.

Групата е обсъдила детайли по събитието, което е планирано за средата на месец май. Засега датата, която са избрали, е 15-ти май. Мястото на провеждането също е ясно – 12-хилядната „Арена Армеец“. Екипът от двете страни дори вече бе на оглед. Сред тях е и професионалният ММА боец Матеуш Пискорц (15-6), който за втори път е у нас на подготовка. Очаквайте подробен репортаж за него тази неделя, 24-ти януари, от 19:00 ч. в предаването „BOEC.BG“ по телевизия Bulgaria ON AIR.

Пискорц, който е боец от „Белатор“, тренира в България заедно с Георги Валентинов. 28-годишният поляк е участник в последното издание на European Fight Masters през на 20-ти юни 2020 г., когато постигна успех над Марсел Грабински. Полша бе една от малкото държави, които не спря ММА галите си през миналата година във време на пандемия и ограничени мерки.

Даниел Илиев и Георги Валентинов не са имали официална среща през 2020-та, като заради мерките в България заради COVID-19 не успяха да проведат и планираните от тях събития. За последно кикбоксьорът се качи на ринга през декември 2019-та при успеха си в реванша срещу Деян Топалски. ММА боецът Георги Валентинов победи бразилец в последната си среща през октомври 2019-та, когато получи и контузия.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.