Начало ММА Битка за чест – Георги Валентинов срещу Игор Михалишин на EFM SHOW

Битка за чест – Георги Валентинов срещу Игор Михалишин на EFM SHOW

Битка за чест – Георги Валентинов срещу Игор Михалишин на EFM SHOW
0

EFM SHOW не познава граници и в своята работа се стреми към най-добрите бойци. EFM SHOW (www.efmshow.com) организира изключителна ММА ГАЛА вечер, в която са предвидени 13 зрелищни  двубои, един от които в стил К-1. В клетката ще влязат някои от най-атрактивните полски бойци, както и титуловани и изключително силни бойци от  България, Финландия, Чеченската република, Украйна и др. Галата ще се излъчва през стрийминг платформата PPV .

На 9 април един срещу друг в октагона ще се изправят шампионът от България Георги Валентинов и Игор Михалишин от Полша.

Георги Валентинов (21-5) – Игор Михалишин (7-2)

Георги Валентинов е българска сензация, за което свидетелства богатият му опит. Последните му три двубоя включват три поредни победи – два пъти със съдийско решение и веднъж с нокаут в Grand Fight Arena. Той придобива уменията си и по време на битките в ACB, MAX FIGHT, TWINS MMA  и др. Силните му страни? – Той е бърз и има силен удар, a техниката си усъвършенства заедно с треньора на Конър Макгрегър – Джон Кавана.

Георги се бори не само за победи, но и за доброто си име. Обвинен е във връзки с фенска група, описвана като фашистка, заради което е и отстранен от Bellator. Смята се обаче, че той е бил оклеветен и се отрича участието му в расистки и хулигански прояви. Георги Валентинов не крие, че е вярващ и именно вярата му дава сили да се бори и да продължи напред. Той със сигурност ще използва максимално отличната си техника и богат опит в сблъсъка със своя съперник в EFM SHOW.

Игор Михалишин наскоро записа две поредни победи. В миналото се е борил за много федерации и дълго време е търсил своето място. Дали ще бъде EFM SHOW? Ще видим какво ще реши след двубоя, а съперникът му със сигурност ще бъде труден. Макар, че участието в подобен мач изкушава за допълнителна „словесна битка“, Михалишин не се забавлява с подобни пререкания. Вместо да говори глупости, той предпочита да решава нещата в октагона.

Действа просто – търси възможност за битка, използва я максимално и продължава напред. Той не е сантиментален, не гледа в бъдещето. Безмилостен е в ударите си и така ще се отнесе и към следващия си противник.

Техният ММА двубой ще се състои на 9 април.  Двубоят ще може да се гледа през https://efmshow.tv/#/ref/valentinov

EFM SHOW се представлява в България от NEW GEN MANAGEMENT, които са и мениджърската компания на Георги Валентинов. Boec.BG e официален медиен партньор на веригата.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.