Начало ММА Георги Валентинов пристигна в Дъблин за лагер с Джон Кавана (ВИДЕО)

Георги Валентинов пристигна в Дъблин за лагер с Джон Кавана (ВИДЕО)

Георги Валентинов пристигна в Дъблин за лагер с Джон Кавана (ВИДЕО)
0

Георги Валентинов отново е на ирландска земя и ще води тренировки под ръководството на именития специалист по смесени бойни изкуства Джон Кавана. Треньорът на Конър Макгрегър работи с част от най-добрите бойци в света в своята школа в Дъблин – Straight Blast Gym Ireland (SBG). Именно там ще бъде и Валентинов в следващите две седмици.

26-годишният старозагорец веднага започна с тренировките и дори направи няколко спаринга. Валентинов е напълно възстановен от контузията, която получи в началото на месец октомври. Един от най-перспективните ни ММА бойци през последните седмици отново се подготвя на пълни обороти.

Георги е за втори път в Дъблин и залата SBG. За първи път той се докосна до една от най-известните школи в ММА средите през месец юни тази година. Със съдействието на мениджъра му Никола Атанасов, който също живее в Ирландия, бе направена връзката с Кавана. Атанасов и сега е неотлъчно до българския боец.

Лагерът на Валентинов в Ирландия и SBG е част от подготовката му за дебюта във втората най-престижна верига за смесени бойни изкуства в света „Белатор“. Българският боец подписа ексклузивен договор и се очаква да дебютира в началото на следващата година.

Преди малко повече от месец ирландският специалист Джон Кавана даде ексклузивно интервю за „BOEC.BG“, в което разкри доста от плановете си за съвместна дейност с Георги Валентинов и описа качествата на българския боец. Подробности ТУК.

Кавана, който е наставникът на двукратния световен шампион на UFC – Конър Макгрегър, бе на посещение у нас миналия месец, като обеща дори да идва по-често. Пробивът на Валентинов в школата и в „Белатор“ е голямо признание за работата и качествата му, като с нетърпение се очаква и първата му среща в „Белатор“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.