Начало ММА Водещи родни ММА бойци с обща гала през септември в София (ВИДЕО)

Водещи родни ММА бойци с обща гала през септември в София (ВИДЕО)

Водещи родни ММА бойци с обща гала през септември в София (ВИДЕО)
0

Полската бойна верига EUROPEAN FIGHT MASTERS (EFM) обяви датата, на която ще проведе дебютната си гала в България – 11-ти септември тази година. Мястото ще е „Арена Армеец“ в София.

Още през месец април бе анонсирано, че поляците обмислят стъпка в посока България, а днес бяха оповестени и детайлите. Специално за официалната пресконференция в столицата ни пристигнаха основателите на организацията – Норберт Савински и Михал Матерла. Управлението по събитието от българска страна е поверено на Никола Атанасов от „New Gen Management“.

В бойната карта за 11-ти септември ще влязат водещи български ММА бойци –  Георги Валентинов, Владислав Кънчев, Живко Стоименов, Александър Цонев, Руси Минев, Симеон Наковски, както и кикбоксьорът Даниел Илиев и най-добрият ни муай тай боец Антон Петров. Водят се преговори и с голямата ни боксова звезда Тервел Пулев. Всички те ще се изправят срещу водещи европейски имена, а анонсът е за много оспорвани и класни битки.

Полската верига обещава на родните фенове не само битки на арената, но и много атракции като шоу. За водещи на спортното събитие са избрани поп изпълнителя Криско и участника в ТВ реалитито „Фермата“ – Сами Хоссни.

Организатори са лидерите в създаването на мощни бойни спектакли EFM SHOW, които за първи път избират страната ни, за да проведат един от уникалните си бойни вечери. В бойната карта ще видим имената на едни от най-добрите български бойци, както и топ имена от европейската бойна арена.