Начало ММА Даниел Илиев и Георги Валентинов стартират професионална верига у нас

Даниел Илиев и Георги Валентинов стартират професионална верига у нас

Даниел Илиев и Георги Валентинов стартират професионална верига у нас
0

Две от най-нашумелите български звезди в бойните спортове – кикбоксьорът Даниел Илиев и ММА боецът Георги Валентинов, започват общ проект. Двамата обединяват усилия, за да стартират съвместен професионален турнир с международни участие. Той ще носи името „GRAND FIGHT ARENA” и първото му издание ще бъде още тази година. На 1-ви декември двамата събират някои от най-добрите ни представители в професионалния кикбокс и ММА.

Първото събитие от веригата ще се проведе в София, а дебютът му ще бъде на място, на което също досега не се е провеждал турнир в професионалните бойни спортове – зала „Асикс Арена“. Картата на турнира ще включва четири срещи формат ММА и четири формат К-1, както и два подгряващи двубоя.

Илиев и Валентинов, освен като организатори, ще бъдат и главни действащи лица в самата програма. И двамата ще бъдат топ срещите, съответно в К-1 и ММА. Съперник на Даниел Илиев е номер 2 в ранглистата на Великобритания Джордан Смит, а Валентинов ще излезе срещу бразилеца Гилерме Кадена Мартинс–„Воинът“.

В първата вечер на „GRAND FIGHT ARENA” ще участват и други от най-известните и актуални български бойци като Антон Петров, Атанас Божилов-Наката, Владислав Кънчев, Радослав Каракашев, Християн Корунчев и др.

Тандемът Илиев-Валентинов казва, че „Съединението прави силата“ и обещава на феновете нещо голямо да се случи на 1-ви декември.