Начало Други Шеф Андре Токев тренира с националния отбор по джудо

Шеф Андре Токев тренира с националния отбор по джудо

Шеф Андре Токев тренира с националния отбор по джудо
0

Популярният шеф-готвач Андре Токев се включи в тренировка на българския национален отбор по джудо.

Националите ни провеждат подготовка в Спортен комплекс „Камчия“ за Световното първенство в началото на юни. Турнирът ще се проведе в Унгария.

На тренировката присъстваха и гости от Гърция и Сърбия, сред които многократният европейски шампион по джудо Александър Кукол.

„Най-главната ни цел е да се подготвим и за Олимпийските игри. Благодарен съм на екипа на Комплекса, мястото е уникално, а условията – отлични“, сподели Спортист №1 на България Ивайло Иванов.

Лагерът на джудистите се провежда в два етапа, като селекционерът Атанас Герчев е повикал 12 състезатели. Сред тях са Ивайло Иванов, Янислав Герчев, Божидар Темелков и Борис Георгиев, които се подготвят за Световното в Будапеща.

„Ще се борим за успехи, досега сме доказали, че младите хора в България могат да бъдат победители“, надява се Божидар Темелков, най-добрият роден джудист в категория до 66 килограма.

„Изключително важно е да дадем добър пример на младите в спорта. Още по-важно е да знаят как да се хранят здравословно, и това е нашата работа – заедно да постигаме нови успехи, медали и титли за България“, каза Токев, който е известен с любовта си към различни видове спорт.

„Асоциация „Докосни Дъгата“ е в основата на създаването на Музей на спорта в „Камчия“ с множество експонати на български, руски, европейски и световни шампиони; работим заедно и по Менторската програма в комплекса с ментори Принц Кирил и олимпийския шампион Евгений Плющенко“, заяви председателят на Асоциацията д-р Денислава Ангелова.

„Гостуването на шеф Андре Токев е по наша покана и е с цел да помогне на спортистите да спазват задължителните си режими с разнообразно вкусно меню“, допълни тя.

Националите ни по джудо ще останат в „Камчия“ до края на месеца, а първата ни група състезатели заминава за унгарската столица на 3 юни.

Снимки: Facebook/Спортен комплекс „Камчия“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.