Начало Кикбокс и муай тай Млади бойци почистиха пътя до хижа „Отовица“

Млади бойци почистиха пътя до хижа „Отовица“

Млади бойци почистиха пътя до хижа „Отовица“
0

Бойци от дупнишкия СК „Патриот“ и СК „Спартак“ (Пазарджик) извървяха 24 километра поход до хижа „Отовица“. Заедно с треньорите си те защитиха мотото „Да опазим природата чиста!“.

Младите шампиони в кикбокса свършиха полезна работа като почистиха основно пътя до красивата хижа.

„Свалихме общо 30 торби с отпадъци, които събрахме по пътя към хижата. Молим всеки, който посещава горите, особено по-младите хора, да не хвърлят отпадъците си в красотите на България. Такива несъмнено имаме много в нашия регион. Гостите ни от СК „Спартак“ останаха изключително очаровани от природата която имаме“, сподели пред „Вяра“ президентът на СК „Патриот“ Кирил Чакъров.

„Ние обаче трябва да направим всичко възможно, за я запазим чиста. Имаше най-много кенове от енергийни напитки, бири и пластмасови отпадъци. Затова призоваваме всеки, който отива на поход и излет и си прави пикник, след това да почиства след себе си. Така ще живеем в по-чиста природа и ще възпитаме децата си да се грижат за нея“, добави Чакъров.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.