Начало ММА Никола Атанасов: Чакаме сериозни бойци от Полша и Ирландия

Никола Атанасов: Чакаме сериозни бойци от Полша и Ирландия

Никола Атанасов: Чакаме сериозни бойци от Полша и Ирландия
0

Никола Атанасов и агенция „New Gen Management“ ще доведат у нас една от водещите европейски ММА вериги – полската European Fight Masters (EFM). Те планират голямо спортно събитие в средана на месец май, като засега се говори за датата 15-ти. Подробности около това споразумение ни разкри самия Атанасов.

– Как се случи контактът с EFM?

С организаторите ме свърза мой близък приятел от Полша. Той е професионален ММА боец от Белатор и се казва Матеус Пискорс. Аз го изпратих на подготвителен лагер в България при Георги Валентинов преди да отиде в Португалия като част от екипа на Конър Макгрегър за предсояштият му двубой с Порие. По време на този престой се роди идеята, по която работя.

– Какво искаха или какво търсеха точно?

Сериозни бойци и почитатели  на ММА и бойните спортове.

– Бързо ли се споразумяхте?

Преговорите все още се провеждат, но са в крайна фаза. Очаква се до края на другата седмица всичко да е ясно и да стартираме подготовката за най-голямата галавечер, която България е виждала.

– Какво ще е интригуващото в това събитие?

Ще има голямо международно участие, както на състезатели от Полша и Ирландия, така и на съдии от световен ранг, което само по себе си гарантира много здрави и сериозни срещи. И не на последно място, участието на най-големите български звезди от клетката и ринга.

– Какво да очакват феновете?

Уникален спектакъл. Нашите момчета са като държани в клетка вече повече от година, без професионални изяви и нямат търпение да избухнат пред своята родна българска публика. Същото се отнася и за противниците им от чужбина, което само по себе си означава шоу, зрезище и много тежки нокаути.

– Притеснявате ли се от мерките и пандемията?

Да, разбира се. Но имам вяра, че нещата до тогава ще са много по-стабилни и ще можем да представим такъв грандиозен спектакъл на българските фенове.

– Защо избрахте зала „Арена Армеец“ и готови ли сте да проведете събитие при евентуални рестрикции?

Какво по-добро място от най-голямата и модерна зала на Балканите за шоу от такъв калибър. Надявам се нещата да се развият в положителна посока относно COVID-19 и да можем да работим 100%.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.