Начало Видео Дарън Тил се забърка в неприятности с полицията (ВИДЕО)

Дарън Тил се забърка в неприятности с полицията (ВИДЕО)

Дарън Тил се забърка в неприятности с полицията (ВИДЕО)
0

Дарън Тил показа как влиза конфронтация със служител на реда на живо излъчване в социалните мрежи. В публикациите става ясно, че ММА боецът спори с полицаи заради изискване за носене на маска на публично място.

Във видео клиповете се вижда как англичанинът крещи по полицаите, когато спира на бензиностанция.

Към момента Великобритания се намира в локдаун, а наскоро бяха приложени и по-строги мерки за овладяване на разпространанието на COVID-19, тъй като бе открит нов щам на вируса в страната.

Малко след конфронтацията Тил публикува в Instagram страницата си съобщение, в което апелира за носенето на маски и разказа неговата страна на историята. Той сподели, че се е фрустрирал, когато е разбрал, че един от полицаите е имал намерение да го арестува, или глоби.
„Въпреки, че бях прав за себе си, признавам, че си изпуснах нервите. Той търсеше нещо и ми нарушаваше спокойствието, като гледаше да се хване за най-малкото. Нямаше за какво да се хване“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karen Till (@darrentill2)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karen Till (@darrentill2)

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.