Начало Бокс Канело се завръща в края на февруари

Канело се завръща в края на февруари

Канело се завръща в края на февруари
0

Американската медия „Тhe Athletic“ съобщава, че Саул Алварес ще защити титлата си в супер-средна категория срещу Авни Йълдъръм на 27-ми февруари. Задължителната защита на пояса на WBС ще се изиграе на „Hard Rock Stadium“ в Маями, а битката ще се излъчва по платформата DAZN.

Алварес спечели пояса на WBC на 19-ти декември, 2020-та, когато надигра Калъм Смит. Йълдъръм (21-2, 12 KO) чака за претендентското си място и не е стъпвал в ринга след като допусна спорна загуба от Антъни Дирел през февруари 2019-та.

Според медиите отвъд Океана Алварес е на път да сключи сделка за два двубоя с „Matchroom“ и DAZN, като за опонент след 29-годишният Йълдъръм е спряган Били Джо Сондърс.

Йълдъръм е считан за сериозен аутсайдър в двубоя. Към този единсвените големи имена срещу които се е изправя, са тези на Антъни Дирел и Крис Еубанк-младши. През 2017-та турчинът е нокаутиран от Еубанк в третия рунд.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".