Начало Бокс Сехудо към Раян Гарсия: Ще те накарам да ми излъскаш обувките

Сехудо към Раян Гарсия: Ще те накарам да ми излъскаш обувките

Сехудо към Раян Гарсия: Ще те накарам да ми излъскаш обувките
0

Бившият шампион в UFC Хенри Сехудо отново „захапа“ професионалния боксьор Раян Гарсия в социалните мрежи. Сехудо апелира Гарсия да оваканти пояса на WBC в лека категория и да „излъска“ обувките му.

„Ти сгъна коляно веднъж срещу Кембъл вчера. Ще те накарам да ми излъскаш обувките“, написа Сехудо в Twitter. Публикацията на „Triple C“ бе придружена с колаж върху който е изписано „Без значение в ринг, или клетка, всички ще преклонят глава пред краля“.

Гарсия записа победа с ТКО над Люк Кембъл през изминалия уикенд, но тя не дойде лесно. Младият боксьор бе пратен в нокдаун във втория рунд, но успя да се изправи бързо и да доминира до седмия рунд, когато сложи край на битката с брутален ъперкът в тялото на съперника му.

 

Сехудо сложи край на кариерата си на 9-ти май, 2020-та след победа с нокаут над Доминик Круз. Въпреки обявеното пенсиониране, Сехудо предизвиква шампиони в различни дивизии и ралични спортове в месеците след „закачането на ръкавиците“. Сред предизвиканите от него бойци са шампионите на UFC в категория „муха“, „петел“ и „перо“ Дейвисон Фигерейдо и Александър Волкановски и непобедения боксьор Раян Гарсия.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".