Начало ММА Хабиб помага на боец с вдъхновяваща история (СНИМКА)

Хабиб помага на боец с вдъхновяваща история (СНИМКА)

Хабиб помага на боец с вдъхновяваща история (СНИМКА)
0

Хабиб Нурмагомедов, който прекрати активната си кариера в ММА, помага в тренировките на Имамшафи Алиев. 22-годишният боец от Дагестан има вдъхновяваща история, която беше разкрита от „Орела“ в социалните мрежи.

Преди около 5 години той продаваше галоши на базара (получаваше му се много добре). А сега той се развива с пълна скорост и иска да пробие в UFC през 2023 година Междувременно той ще се бие на 15 януари на съвместния турнир Eagles FC и Abu Dhabi Warriors FC, написа Нурмагомедов в профила си в Instagram.

Имамшафи Алиев има баланс от 4 победи и нито една загуба в ММА. На аматьорско ниво, той записва 2 загуби от 2 срещи, но още при дебюта си при професионалистите, едва 19-годишен, впечатлява с успех над Александър Терешин със събмишън в първия рунд. Следващите му два успеха също идват в първия рунд – с технически нокаут над Сергей Зубатенко в Eagles FC и над Шохрук Илхомов в GFC. За последно Алиев влезе в клетка през семпември, побеждавайки Елиас Пакнис с единодушно съдийско решение на Abu Dhabi Warriors FC 13.

Роденият на 23 август 1998 година боец има неособено добро детство. От малък той е принуден да работи, каквато е съдбата на голяма част от населението на Дагестан (Руската република, която е дала едни от най-добрите спортисти на най-голямата страна по площ в света, е един от най-бедните райони в Русия).

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.