Начало Бокс Фюри: Ще кача до над 135 килограма срещу Нгану

Фюри: Ще кача до над 135 килограма срещу Нгану

Фюри: Ще кача до над 135 килограма срещу Нгану
0

Тайсън Фюри вече сериозно мисли за следващите си предизвикателства след края на професионалната боксова кариера. „Краля на циганите“ обяви, че битката с Дилиън Уайт ще е последна за него.

Сега той обясни, че иска за следващ съперник ММА шампиона Франсис Нгану.

Британецът вижда срещата като мач в клетка с ръкавици от 4 унции.

Тайсън осъзнава, че така може да бъде нокаутиран и затова обмисля да качи теглото си до над 135 килограма и самият той да търси завършек.

„Това беше всичко от мен. Ще се бия като за последно пред 100 хиляди души на „Уембли“ срещу британец в мач за световните титли и спирам – Холивуд ме чака“, Фюри сподели пред Ариел Хелуани в предаването „Часът на ММА“.

„Ще се пенсионирам на върха като двукратен световен шампион. Общо ще съм направил осем успешни защити като линарен шампион. Никога не съм губил мач. Само аз и Роки Марчиано сме в този елитен клуб при най-тежките.“

„Да, след това искам да се бия с Нгану, но не мисля да е реална боксова среща. Искам да е специална. Нека бъдем в клетка с ръкавици от 4 унции, в Лас Вегас на „Райдърс стейдиъм“. След като се откажа от професионалния бокс, ще съм напълно готов за такъв кросоувър.“

„Франсис е много голям и тежък тип. Наистина няма да е честна битка с ръкавици от 10 унции. Така с по-малките той ще има много по-голям шанс да ме нокаутира. Аз обаче на свой ред също. Ще се опитам да изляза в най-тежката си версия за тази битка. Мисля да съм над 135 килограма, за да го просна на ринга с един голям удар“, завърши Фюри.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.