Начало ММА Камару: Септември ще нокаутирам Канело
0

Камару: Септември ще нокаутирам Канело

Камару: Септември ще нокаутирам Канело
0

Световният шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман се закани да шокира всички и да нокаутира Канело Алварес в боксов двубой. „Нигерийският кошмар“ ще защитава титлата си през юли срещу Леон Едуардс, след което планира да се изправи срещу най-добрия боксьор на планетата.

През тази година ще шокирам света. През юли ще се бия с Едуардс. С Божията помощ ще мина през него и септември, когато Мексико празнува своята независимост, ще спра Канело Алварес“, направи си план Камару.

Голямата звезда на UFC има много високо самочувствие за себе си, по отношение най-вече боксовите умения. Той е убеден, че ще бъде именно човекът, който ще се превърне в първия, нокаутирал Алварес, при това на боксовия ринг.

Категорично се виждам като победител в този двубой. Нищо не е невъзможно, докато не бъде направено“, отсече още Усман.

Неговата теза за мач с Канело обаче изглежда доста трудно осъществима. Алварес вече обяви, че ще проведе два двубоя през тази година. Първият е атака на титлата в лека тежка категория на WBA срещу Дмитрий Бивол на 7 май. При победа и успех на Генади Головкин, двамата трябва да се срещнат в края на лятото. Това прави евентуален мач между него и Усман доста малко вероятен…